Siirry sisältöön

Palvelut

Hampaiden paikkaus, juurihoito, esteettinen hoito ja implantit – ensiluokkaista hammashoitoa Porvoossa ja Loviisassa

Annamme hammashoitoa yksittäisenä kertahoitona tai tarvittaessa vaativampana sarjahoitona. Hoidamme haastavatkin hammas- ja ienvauriot sekä mahdolliset purentavauriot aina asiantuntevasti.

Käytämme hoidoissamme muun muassa digitaalista röntgenkuvausta ja koko leuan panoraamakuvausta. Teemme myös implantit Fixorassa, mikä nopeuttaa ja helpottaa hoitoa. Käytössämme on KELA:n suorakorvaus.

Oletko uusi potilas? Hoidamme sekä uudet että jo tutuiksi tulleet asiakkaat samalla, erinomaisella osaamisella vuodesta toiseen. Tervetuloa hammashoidon asiakkaaksemme!

Yhteystiedot

Hammashoitopalvelut

Perushammashoito

  • tarkastus
  • paikkaus
  • juurihoito
  • iensairaudet

Digitaalinen kuvaus

  • Panoraamaröntgen sekä sensorijärjestelmä (Intraoraali)

Invisalign oikomishoidot

Valkaisuhoidot

Viisaudenhampaiden poistot ja leikkaukset

Keraamiset paikat, kruunut ja sillat

Implanttihoidot

Purentahäiriöt (esim. purentakiskot)

Esteettinen hammashoito

Hampaiden valkaisu kirkastaa hymysi

Hampaiden tummumiselta ei voi täysin välttyä meistä kukaan. Ongelmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu! Ammattitaitoisesti toteutettu hampaiden valkaisu raikastaa hymysi ja nuorentaa olemuksesi. Hampaiden valkaisu turvallisesti ja tehokkaasti – Fixorassa on tarjolla sopiva ratkaisu juuri sinulle!

Vaivana viisaudenhampaat? Vai mietityttääkö hammasimplantti?

Perushammashoidon lisäksi palveluihimme kuuluvat myös viisaudenhampaiden poistot ja leikkaukset. Voitkin huoletta kääntyä puoleemme kaikissa viisaudenhampaisiin liittyvissä ongelmissa. Tarjontamme kattaa lisäksi implanttihoidot sekä oikomishoidot ja muun vaativankin hammashoidon.

Parhaat tulokset saavutetaan pitkäjänteisellä hoitosuhteella. Me Fixorassa olemme sitoutuneet laatutyöhön ja potilaidemme elämänlaadun parantamiseen. Etsimme aina juuri sinulle parhaan ratkaisun suun hyvinvoinnin edistämiseksi. Meiltä saat kaikki hammashoidon palvelut saman katon alta.

Invisalign kalvo-oikomishoito

Invis on tehokas tapa oikoa hymysi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Varaa aika!

Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntevaan hammashoitoon!

Yhteystiedot