Siirry sisältöön

Tjänster

Tandreparation, rotvård, estetisk vård och implantat – Förstklassig tandvård i Borgå och Lovisa

Vi tillhandahåller tandvård som en enda behandling eller, om nödvändigt, som en mer krävande seriell behandling. Vi hanterar alltid utmanande bettskador på ett skickligt sätt.

I våra behandlingar använder vi bland annat digitala röntgenbilder och panoramaskanningar av hela käken. Vi gör även implantat i Fixora, vilket påskyndar och underlättar behandlingen. Vi har KELA:s direktbetalning till vårt förfogande.

Är du en ny patient? Vi tar hand om både nya och redan bekanta kunder med samma, utmärkta kompetens år efter år. Välkommen till oss!

Kontakta oss

Tandvårdstjänster

Grundläggande tandvård

  • inspektion
  • lappar
  • rotbehandling
  • tandköttssjukdom

Digital beskrivning

  • Panoramaröntgen och sensorsystem (Intraoral)

Blekningsbehandlingar

Visdom tandborttagningar och snitt

Keramiska platser, kronor och broar

Implantatbehandlingar

Bitande störningar (t.ex. bettskenor)

Estetisk tandvård

Blekning av tänderna ljusnar ditt leende

Ingen av oss kan helt undvika tandförmörkande. Det finns dock en lösning på problemet! Professionellt implementerad tandblekning kommer att fräscha upp ditt leende och föryngra ditt varelse. Tandblekning säkert och effektivt – Fixora erbjuder rätt lösning för dig!

 

Besvärad av visdomständer? Eller är du intresserad av ett tandimplantat?

Förutom grundläggande tandvård inkluderar våra tjänster även visdomstandborttagningar och operationer. Du kan enkelt vända dig till oss för alla problem i samband med visdomständer. Vårt erbjudande omfattar även implantatbehandlingar, tandregleringsbehandlingar och annan krävande tandvård.

De bästa resultaten uppnås med ett långvarigt behandlingsförhållande. På Fixora arbetar vi med kvalitetsarbete och att förbättra livskvaliteten för våra patienter. Vi letar alltid efter den bästa lösningen för dig att främja oralt välbefinnande. Vi erbjuder alla tandvårdstjänster under ett och samma tak.

 

Boka tid!

Kontakta oss och boka tid för experttandvård!

Kontaktinformation